Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



måndag 16 augusti 2010

Börjar om på nytt!

Tjoho efter en lång tid beslöt jag mig för att låsa den andra bloggen och sluta blogga dock klarade jag inte riktigt av det och inte heller klarade jag av att öppna den andra bloggen då den innehöll för många minnen.

Hur som helst kan jag säga er att min sommar har vart underbar och det är synd att tiden går så fort ,så pass fort att plugget hinner ikapp en utan att man hinner reagera men sånt är livet, vila får man göra i graven. Sommaren har innehållit många skratt ,lite tårar och massor av erfarenheter! Har även hunnit skaffa mig en canon eos 500D så lite bilder och filmer kan ni förvänta er(måste först köpa en ny dator dock) men än så länge kan ni nöja er med bilder.

Sommar har alltså till större delen innehållit jobb, erfarenheter och hästar. Så brukar resten av mitt liv delas upp med...

Jag kan förkorta dagen med att jag har gjort massor med ärenden och skönt att det är över. Det värsta var nog tandläkarn!

 Här fick ni lite bilder på killen och jag från i somras.
min enda fråga är:
hur får man tiden att räcka till?
/ Eder Maha