Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



tisdag 17 augusti 2010

Ingen är född med att kunna allt.



Skulle precis fråga hur man förminskade youtubeklippen men är man kreativ så är man! älskar låten anyway.


Let's twist again like we did last summer.




Jorden snurrar med eller utan dig.

Tjoho!

Tisdag idag jag kan bara höra hur min kropp vill sucka och bara vill ha mera sommarlov. Sommarlov 2010=nada vila. Men har alltid en tendens att känna en ångest såhär dags innan skolstarten. Det går över , grejen är ju den att jorden snurrar med eller utan en.

Imorse panik vaknade jag av ett mess och sen fick jag panik när jag tänkte"idag ska jag bara vila" ,nja inte riktigt när jag hastigt slängde ett öga på almenackan hade ett möte idag men tur är att jag vaknade i tid (inte riktigt najs att missa ett så pass viktigt möte)  Men det vart en rätt lugn morgon med lite apelsin&äppel juice. Efter det pratade jag med en grabb som har allt och lite till och kändes lite pinsamt när jag drog honom över en kant men sån är jag ibland. Korkad som man är ibland haha.

Har ni förresten tänk på hur man kan dra slutsatser om människor? Hur vi bildar våra egna uppfattningar med en gång? Erik Askered är iaf en väldigt snäll kille som är faktist one of a kind. Det var länge sedan jag pratade med en så pass mogen ,jordnära och ärlig pojk. Sånna människor borde det finnas fler utav!

Nä nu ska jag avsluta detta inlägg och njuta av att inte ha något att göra(wunderbart) första dagen på länge! Så jag och mina träningsvärk hälsar er allihopa.


/ Eder Maha