Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



måndag 20 september 2010

Right here right now nothing is impossible.

Tjoho!

Klockan är snart 12 och vid denna tidpunkt, denna måndag slutar min dag och vilan intar sin plats. Drog ner till gymmet imorse och brände lite fett därefter vart det plugget. Fick jobba med min fina pojkvän (kameran) och han var väldigt duktig! Bilder får ni se inom en snar framtid då jag inte riktigt fått arslet ur vagnen än...

Landade hemma gjorde jag vid halv nio och då var det bara att slå upp mera plugg. Hann stoppa i mig mat nyss för andra gången idag (första gången vid lunch och då kunde jag inte äta, tror att jag är på väg att få sjukdomen igen= mår illa så fort jag äter något). Käkade i alla fall fisk nyss så det borde sitta fint iaf.

Nu funderar jag på att sätta mig vid almenackan och kolla vad som borde göras/ vad jag borde planera in. Ska också göra ett försök på att hitta lite kläder att ha på imorgon så jag slipper vakna och stå som ett frågetecken framför alla plagg.


Älskar låttexten. 

PS. Såg precis att jag fått VG på geografi provet 4 p från MVG, som vanligt. Men skönt anyway!