Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



tisdag 28 september 2010

Imorgon är det dags att titta mot framtiden...



Bilder på katten som roade mig under helgen ute på landet. Katten som även sov brevid mig den större delen av helgen med.

Insåg just att dessa 60 minuter jag lade ned på matematiken har gått utan någon nytta. Obra. Provet får gå som det går helt enkelt. Räknar jag för mycket/tänker för mycket kommer det att resultera en blackout. 
Imorgon på em kommer min telefon att ringa och beskedet kommer då. Urk fick just en rysning genom hela kroppen. Jäjä, smällar smällar man lär sig som sagt att leva med de.


Vacker låt.

Klassfoto.






Skolfoto med korvtema. Ni hajjar när ni ser katalogen(;. Idag kom jag hem vid halv sju och har därför hunnit med att slänga in bilder, äta middag och just nu halvkollar jag lite på idol med. Snart är det dags att öppna matematik boken.

Eder Maha .