Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



fredag 3 september 2010

Visa mig din häst och jag skall säga vem du är.

Coucou le blog ( ska betyda "shasha bloggen" på franska). Internt skämt.

Dagen har vart lång, väldigt lång. Hade dock en lektion utav tre och det gjorde att vi slutade redan vid tio. Åkte hem en stund och när jag landade hemma mådde jag extremt illa och höll på att spy(??!?!?) Inte en aning varför så jag fick vila innan jag drog iväg på lite buisness.

Efter det var det att få arslet till hoppträningen som gick mycket bättre än jag trodde. Red på Pyran "myran" och hon var så himlans fin. Jag har alltid tyckt att hon är lite svårsvängd och "struntar" i ryttaren när hon ser ett hinder och det brukar få mig ur koncentration = kaos ridning. Men idag var jag lugn och väntade på hindret och hängde med i alla språng, herregud vad fin hon var. Har inte suttit på henne på två år skulle jag tro så jag känner nu att jag har utvecklats eftersom att jag både fick henne i form (ni som har ridit henne vet att hon har den längsta halsen i världen haha) och dessutom var jag följsam och lät henne inte rusa.

Finaste och jag en gång i tiden. =)
Nu måste jag käka lite.
Over and out!
Maha.