Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



torsdag 23 september 2010

Ödet är störst.

Även tårarna tog slut idag. Nu har jag kommit över det stadiet där jag är chokad. Nu, idag insåg jag att det är sant. Mitt liv ska förändras ännu en gång. Om jag är redo för det, det vet jag inte. Hjärtat har skrikit ut att det räcker nu men svaghet och att ge upp finns inte på min karta.
På tal om det så grät jag idag i plugget, masken bröts. Jag skäms, skäms för att visa svagheter, skäms för att gråta inför folk. Nu har jag i alla fall jobbat på att intala min hjärna att allting ordnar sig och att jag ska låtsas som om ingenting har hänt. Har suttit och pluggat och det går, kanske inte lika bra som förr men det går. Jag tänker inte låta någon påverka mig på det sättet att jag ger upp. Aldrig.
Det är svårt, men jag kan inget göra. Smällar är vad man får lära sig leva med. Ödet är något jag tror på och nu vill ödet detta, låt se hur det blir. 
Igår natt spenderade jag utanför stan. I en annan värld. Mina vänner M & S är guld. Vart inte så många timmar sömn dock sov lille kissen brevid så klappade på honom tills jag somnade...  

Efter plugget idag drog jag på en härlig kväll med ridtjejer och tränare. Tack brudar för en fin kväll! 

Måste även avsluta med att tillägna min vän Sara en hälsning. Hoppas att du mår bra nu!
Ska även säga att jag älskar mina vänner, jag är så glad över att jag har de. Ni ger mig så otroligt mycket och utan er hade jag aldrig klarat mig så långt. Tack! 

/Maha.
Jag låter tiden och ödet avgöra.