Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



lördag 23 oktober 2010

Håll koll på målet!

Ni har väntat va...? Mycket att göra är mitt enda försvar mot en rätt kass uppdatering. Hade ett fint avslut igår på veckan innan de härliga 16 dagar av lov som väntar. I plugget var det knytkalas bland oss (2:orna) det var riktigt gott! Vissa hade gjort förrätt och resten efterrätter det fanns sååå himlans mycket mat så det inte var sant. Det var kanongott och kul som fasen, fick även springa med kameran i handen lite då och då. Efterrätterna var himmelska! Allt från brownies till cupcakes så otroligt gott!!!

Efter plugget vart ner mot klubben för att hoppträna lite på min ögonsten och det gick kanonbra! Träningsverk idag eftersom att vi fick köra en dl utan stigbyglar. Jobbigt men nyttigt! Nu är det bara att pussla ihop lite saker så fixar sig lite planering.

Idag har jag valt att vila och trots det vart det ner på stan och kunde inte låta bli att förstora bilden på mig och ängeln så nu är den inramad och fin! Mycket mer än så har jag inte gjort... Morgondagen bjuder på massor med timmar hos hästarna så lite vila är nog bra ändå!

Här är bilden som jag förstorade :)



/ Maha
Vill även ge en hälsning till Roos som är en ängel!