Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



tisdag 21 september 2010

För mig innebär förändring utveckling.

Tjoho!
Trött är bara förnamnet. Idag var jag duktig och bokstavligt gick ifrån plugget vid 20 då jag befann mig i diskussioner och för att även fixa matte och franskaläxor. Just nu är tomheten stor i mig. Idag för ett år sedan gick min ängel vidare mot himlen. Herregud vad jag saknar dig! Du är bättre än allt!

När jag landade hemma laddade jag upp alla bilder som folk tjatat om (människor verkar inte ha tålamod "jag är faktist inte lika snabb som facebook") Nu har jag säkert fått över 50 brev från facebook på mailen...

Hur som helst tänkte jag berätta för er att jag vill gå på middag imorgon med några vänner men tyvärr tror jag att det kommer att krocka med ett möte. På torsdag är det en middag med lite andra personer men har jobb att sköta då... På tal om sådant kan jag säga er att jag faktist åker neråt på lördag och kollar på hästar hela dagen! Najjjs!!!

Nu ska jag vidare. Håll tummarna för mig!