Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



torsdag 19 augusti 2010

Att aldrig ångra det man gjort. Men det man icke gjort!

Tjoho!
Låt mig bara säga hur spännande denna dag har vart men det uppskattas. Ibland måste man få ha lite kul och vara med om nya saker. Har hursomhelst vart i plugget vilket var ruggigt najs eftersom att det tog ca 40 min och så var det över för dagen.

Efter plugget fixade jag lite små saker. Träffade även S som är en underbar brud. Hon hade köpt ett par nya wunderbara ridhandskar det är nästan så man skäms lite hon har gått och skämt bort mig hon och M. Bild på handskarna får ni senare då jag inte riktigt har den orken att koppla kamera till dator. Kan man vara mer lat? Nä.

Hmm nu sitter mina vänner i plugget på resemötet medan jag sitter och degar här ;-) . Duktig är man.

Nu måste jag hoppla vidare .
Over and out!
Maha.

  laavv låteen