Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



fredag 15 oktober 2010

Dammar av bloggen.

Tjoho! Har inte bloggat på över en eller kanske två veckor nu och faktist har jag inte tänkt mycket alls på denna blogg. Har haft för mycket att göra i plugget och i privatlivet. Har ju om inte annat flyttat och jag har inte ens hunnit packa upp alla grejer än (är duktig på att skjuta upp saker som inte är roliga). Fast det som har vart jobbigast/tagit mest energi är pluggandet.

Tänkte även säga att hoppträningen förra veckan och idag gick kanon! Det är sjukt hur ett djur kan få mig att känna mig så lycklig efter en sådan tung vecka. Känner mig duktig trots allt eftersom att ank tyckte jag hade hjärnan på plats idag.

Som jag har sagt förut så säger jag igen-på hästryggen försvinner alla problem, där kan jag vara avslappnad.

Tycker att denna bild beskriver min mening litegranna. Folk som inte rider har ingen aning om vad det innebär att rida. Ni går miste om så mycket!