Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



måndag 23 augusti 2010

Jag kan inte skilja på.

Sha!
Duktig som jag är sparkade jag iväg mig själv till plugget trots att jag fortfarande är krasslig. Våran nya franska lärare är mycket trevligare och bättre än förra... Det känns väldigt bra faktist! Efter franskan vart det hål. Efter håltimmet fick vi veta att Naturkunskapsläraren var borta så det vart ingen lektion istället ett hål på ca 3h. Hade ingenting emot det eftersom att jag var så otroligt låg idag.

När alla rasterna hade tagit slut började matten och det var helt okej, är bara så otroligt rädd eftersom att jag hört att många har fått ig i matte b... När alla mina vänner hade slutat och fått gå hem var jag tvungen att gå extra i plugget och eftersom att jag kände att jag inte riktigt ville gå ända till 6 flera gånger i veckan under en period så gjorde jag klart 6 sidor matte på en lektion. Jag är bara bra! Nu ska jag bara göra ett litet prov, därefter får jag betyget! WOHO!

Nä nu måste jag vidare ciaoo!

Krasslig

Tjoho!

Ligger här och känner hur jag bara vill sova i några dagar har blivit så otroligt sjuk allt från feber till hosta till förkylning o ont i öronen. Onajs! Svettas och fryser lite då och då med. Nä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv.

Har förövrigt gjort massor under helgen trots att jag vart sjuk(inget kan stoppa mig). Och planen är att ev. dra till plugget imorgon eftersom att jag inte riktigt är redo att förlora massor som sedan ska tas igen.

Jag avskyr att vara sjuk eller jag avskyr att vara skadad/sjuk så jag inte kan utföra saker som jag vill. SUCK.

Kan inte heller förstå hur jag kunde rida denna när jag
knappt kunde andas. Men det förklarar väl
hur mycket jag älskar ridsporten.

I väntan på att bli kry önskar jag er en bra vecka. 
Eder M.