Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



lördag 6 november 2010

Min och Kings första tävling ihop!

Tjoho!
Igår var det lite hoppträning och efter det var det att fixa lite smått eftersom att en tävling med King väntade idag. Var lite nervig då jag skulle lägga mig och det gjorde att jag sov i ca 4h vilket i vanliga fall inte räcker men idag var jag helt enkelt övertaggad. Hade start nummer 33 så det var skönt och var dessutom där i tid för att slippa stressa. Skrittade en stund ihop med Roos och bollen åkte skidor vid ett tilfälle... Efteråt var det bara att gå in på framridningen + framhoppningen. Kingen stannade ett par gånger på framhoppningen och jag kände mig stressad men efter ett tag hittade jag knapparna igen och kom över oxern.

På banan kände jag mig väldigt avslappnad = jag kunde rida och vart inte blockerad i huvudet. Kom över 1:an rev 2:an ( nästan 80-90% av alla ryttare rev 2:an) det var en svår väg mot det. Vidare mot trean där jag kände att jag inte gav honom en bra väg vilket gjorde att jag tvekade och han kände av det så han nitade. Gjorde en halt, andades ut och sedan fattade jag galopp och så var vi över alla hinder i princip. :) Kändes väldigt bra efteråt och skrattade även åt mig själv eftersom att jag tror att varenda person på läktaren förstod att King var duktig, gav honom beröm i massor!

Mitt mål var att komma runt hela banan och det fixade vi! Ska få en film senare så slänger ev. upp den här .


Bilder från träningen igår :)

I mina ögon är du finast.

/ Maha