Genom min tid har jag haft en hemsida och även en blogg som jag bestämde mig för att lägga ned då jag kände att jag behövde en omstart från det förflutna.



Livet har gett mig en del underbara stunder men jag har även fått bita i det sura äpplet ett flertal gånger. Men livet är sådant, det är ingen dans på rosor och det kanske är därför det är så underbart. Jag brukar även säga" ångra ingenting, lär dig av dina misstag". Misstag är erfarenhet för mig.



På fritiden håller jag gärna i min fina Canon eos 500D eller så befinner jag mig på hästryggen. Hästar är de djuren som får mig att orka då allting har kört ihop sig. Det finns saker som är svåra att vara utan, för min del är det hästarna.



Jag lever för mina drömmar, jag är redo att gå långt för att förverkla de.

Undrar ni något mer är ni välkomna att höra av er på :



Mahasss@live.com



söndag 19 september 2010

Knappast någon vila...

Befann mig bland hästar i 10 timmar idag. Coola bruden Saga var där och roade mig och fick mig att skratta ordentligt. Hon lovade även att glo på bloggen så får väl smöra lite... (;
Hjälpte även till på småbarnslektionerna de är bara för söta! Igloo är nog min nya favvo b-ponny. Så himla söt liten pålle!!!
Träningen gick inte så bra alls men man kan inte allitd ha flyt och dessutom var min mage tom. Svea gjorde det bästa hon är på = protest. Sparkade bakut/bockade vid varenda galoppfattning, stoig häst!

Ska även säga er att jag nästan fick en hjärtattack imorse då jag vaknade vid 9 och trodde att det var måndag. Det gjorde att jag bokstavligt flög ur sängen innan jag insåg att det var söndag.

Resten av livet ska jag inte dra upp och har även stängt av tankarna denna helg(eller försökt iaf) och det har vart skönt. Jag orkar faktist inte tänka mer. Ödet får avgöra.

Sitter och suckar åt att SD har kommit in i riksdagen. Att de tror att partierna är "rädda" för de är bara fånigt. Hoppas att de får ett slag i röven. Ni som har röstat på SD är omänskliga idioter.

Over and out.